Нетрадиционна комбинация от яйца, картофи и пушена сьомга. Свежестта на краставицата и кълновете превръщат тази рецепта в истинско олицетворение на пролетта. Приятен апетит!
Детайли
Порции
4 човека
Време за приготвяне
60 минути
Калории
456.6 kcal
Съставки
500 г картофи
6 твърдо сварени яйца
1 сурово яйце
9 с.л. Kikkoman PONZU цитрус
3 с.л. галета
4 с.л. пшенично брашно
олио за пържене
200 г пушена сьомга
1 краставица
кълнове
Приготвяне
- Сварете картофите и след това ги оставете да изстинат.
- Намачкайте с решетъчна лъжица яйцата и картофите, добавете Kikkoman PONZU цитрус, суровото яйце и брашното. Смесете внимателно, след което оформете малки топчици и по желание ги оваляйте в галетата.
- Изпържете ги в предварително загрятата мазнина.
- Сервирайте с резени пушена сьомга и краставица, поръсени с кълновете.