Бирите са доста обичайни за барбекю партитата, но също така са чудесна съставка за маринати! Тази проста комбинация от бира, естествено ферментирал соев сос Kikkoman и мед прави сладко, лепкаво покритие за ребра, пиле, крилца, пържоли и шишчета. И става много, много вкусно!
Детайли
Време за подготовка
5 минути
Мариноване
30 минути
Калории
1572 kJ / 375 kcal
Съставки
15 г настърган чесън
60 г мед
150 мл тъмна бира по избор
1,5 с.л. захар
15 г джинджифил
Приготвяне
- Смесете всички съставки и след това използвайте като марината за избраното от вас месо.
- Оставете за няколко часа или цяла нощ в зависимост от месото (по-дълго за телешко и свинско, по-кратко за пилешко).