fbpx

Бирена марината с мед

Бирите са доста обичайни за барбекю партитата, но също така са чудесна съставка за маринати! Тази проста комбинация от бира, естествено ферментирал соев сос Kikkoman и мед прави сладко, лепкаво покритие за ребра, пиле, крилца, пържоли и шишчета. И става много, много вкусно!

Детайли

Време за подготовка

5 минути

Мариноване

30 минути

Калории

1572 kJ / 375 kcal

Съставки

Приготвяне

  • Смесете всички съставки и след това използвайте като марината за избраното от вас месо.
  • Оставете за няколко часа или цяла нощ в зависимост от месото (по-дълго за телешко и свинско, по-кратко за пилешко).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *