fbpx

Моят ден на щастието

Да, точно така. Днес станах и си казах, че съм щастлива. Както искам да съм всеки ден. И не! Няма да се поддам на страха, на омразата, на болката и на всичко, което носи отрицателен заряд! Защото от днес всеки мой ден ще е Ден на щастието 🙂

Да, разбирам, че може би не е това темата, която ви интересува точно в този момент. Но аз искам да ви обърна внимание на това, защото при повечето хора дните се превръщат просто в борба за оцеляване. И не говорим за това какво да си приготвим, което да има здравословен ефект върху тялото и душата ни. Или за това какво да си купим като облекло и обувки. Говорим за това, как да се чувстваме щастливи всеки ден, а не само половин ден или няколко часа. Защото тежестта от чувството на страх, безпокойство, тревога и т.н. е прекалено голяма.

Няма да изпадам в учения за това, как да “настроим” умовете и сърцата си, за да сме щастливи. Просто искам да ви напомня, че трябва да търсите начини да сте щастливи не само днес, но и утре, и в четвъртък, в петък, през уикенда и през всяка една седмица и месец. Аз заявих твърдо, че ДНЕС е моят ден на щастието /а не само 20-ти март/ и утре също ще е такъв.
И за да си го направя още по-щастлив, реших да си приготвя любимите ми шоколадови мини кексчета 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *