fbpx

Къри рамен шницел в Терияки марината

Нов поглед към рамена с хрупкав шницел, маринован в марината Kikkoman Терияки марината, поднесен с ароматна супа от рамен с къри — насладете се на шницел, къри и рамен в едно ястие! Умами вкусът е гарантиран от перфектна Kikkoman комбинация: Kikkoman Терияки марината, Kikkoman PANKO, естествено ферментирал соев сос Kikkoman, Kikkoman основа за рамен супа и Kikkoman КИМЧИ пикантен чили сос. Приятен апетит!

Детайли

Порции

2

Време за подготовка

25 минути

Време за готвене

35 минути

Калории

<em>5185 kJ</em> <em>/ 1238</em> kcal

Съставки

Приготвяне

  • Поставете месото между два слоя домакинско фолио или в плик за замразяване. С помощта на уред за омекотяване на месо или тенджера с дръжка внимателно начукайте месото, докато стане тънко. Мариновайте в Kikkoman Терияки марината за около. 15 минути. Поръсете маринованите шницели с брашно, намажете с разбитите яйца и накрая с 50 г Kikkoman PANKO.
  • Сложете маслото и слънчогледовото олио в тиган и ги загрейте. След като маслото се разтопи, добавете шницела и го запържете, докато стане хрупкав и златисто кафяв от двете страни.
  • Зелето се нарязва на ситно и се запържва в тиган с 1 с. л. слънчогледово олио на умерен огън. Веднага щом се свари, добавете 1 ч. л. естествено ферментирал соев сос Kikkoman, запържете за кратко и извадете. Лукът се нарязва на ивици, запържва се в ½ с. л. загрято олио и се подправя с 2 ч. л. естествено ферментирал соев сос Kikkoman. Нарежете пак чой на широки ленти, запържете по същия начин с ½ с. л. олио и добавете 1 ч. л. естествено ферментирал соев сос Kikkoman.
  • Пригответе юфката рамен според инструкциите на пакета. Поставете кърито на прах, Kikkoman основа за рамен супа, сметаната и 540 мл гореща вода в тиган, разбъркайте добре и загрейте. Нарежете шницела на ленти. Разделете сварената юфка в 2 купи, добавете горещата къри супа рамен и наредете зеленчуците и шницелите върху юфката.
  • Смесете сос Kikkoman КИМЧИ пикантен чили сос с майонезата и намажете шницела. Останалият сос може да се използва за дип. Поръсете с магданоза и сервирайте.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *