fbpx

Пилешко руло с бекон и спанак

Комбинация от пилешко месо с бекон и пролетно руло от спанак. Рецептата е обогатена с яйца, които след нарязване на рулото осигуряват страхотен визуален ефект. Насладете са на този чудесен пролетен вкус!

Детайли

Порции

8 човека

Време за подготовка

70 минути

Време за готвене

40 минути

Калории

7536 kJ / 1800kcal

Съставки

Приготвяне

  • Нарежете пилешките филета по дължина, сложете ги в стъклена купа, добавете естествено ферментиралия соев сос Kikkoman, чесъна, червения пипер и разбъркайте внимателно. Сложете в хладилника за минимум един час.
  • Междувременно, сварете твърдо яйцата. След това ги охладете и обелете.
  • Застелете правоъгълна форма с размери 27х8 см с хартия за печене и подредете в нея съставките на рулото: пилешки гърди, яйца, листа спанак и резени пушен бекон.
  • Печете в предварително загрята на 180 градуса фурна за около 30-40 минути (или до зачервяване).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *