Просто, ясно, лесно и много вкусно. На тази формула е заложила Савка Канева. Тя се състезава в “Целувка на вкусове” с рецептата си “Мариновани пържоли със соев сос”.
Продукти:
Свински пържоли или пилешки
соев сос Кикоман за мариноване
сол и черен пипер
За гарнитурата:
царевица Бондюел и зелена пролетна салата
Пържолите се начукват и се овалват в сол и малко черен пипер. След това се поръсват със соев сос Кикоман и сока от един лимон и се оставят да престоят в хладилник или на студено около един час. Изпичат се във фурната и се сервират с пролетна салата и царевица Бондюел.
Вижте още рецепти:
Спагети “Целувка на вкусове”
Целувка на вкусове: Селски пай с лапад и царевица
Целувка на вкусове: Зеленчуци с пиле и моцарела