“След “Гнезда с кайма” ето и втора рецепта, която сготвих с любимите си продукти на Бондюел и Кikkoman” – пише Гергана Георгиева-Радичкова за участието си в “Целувка на вкусове”.
Прочетете официалните правила на конкурса ТУК. Очакваме вашите рецепти със снимка до 24 февруари, включително, на адрес: konkurs@oishii-cuisine.com .
Можете да се включите и в националната игра с касови бележки, пак със същото име – “Целувка на вкусове”. Повече за нея вижте ТУК.
Необходими продукти:
Спагети 400 г
За соса
1 глава лук 300 г кайма
2 ч. л. соев сос Kikkoman
консервирани гъби Bonduelle -100 г
доматен сос или пюре босилек
черен пипер, олио
Начин на приготвяне:
Сварявате спагетите и ги отцеждате.
За соса: запържвате лука и каймата в олио. Добавяте соев сос Kikkoman и нарязаните гъби Bonduelle. Овкусявате с черен пипер и с босилек по вкус. Добавете и малко вода, ако използвате доматено пюре.
Не добавям никаква сол, защото след това също мога да добавя на спагетите соев сос Kikkoman и да подчертая вкуса им.
Още рецепти от конкурса:
Лесно и вкусно
Омлет с гъби
Кюфтенца с гъби
Здравословен ордьовър “Февруария”
Свинско в соев сос
Филе от сьомга с броколи и соев сос