fbpx

Свински уши на барбекю (видео)

Теди Титова от Домашни вкусотии се включва в BBQ сезона не само с пълна сила, но и с прекрасно кулинарно предложение за свински уши, приготвени с естествения аромат и вкус на Kikkoman Терияки BBQ с мед. Насладете се на тази рецепта и очаквайте още много в следващите два месеца, посветени на BBQ менюто!

Детайли

Порции

4 човека

Време за приготвяне

15 минути

Време за готвене

15 минути

Съставки

Приготвяне

  • Лекото сварете свинските уши. Когато водата заври, засечете 10 минути и махнете тенджерата от котлона.
  • Охладете свинските уши перфектно. Трябва да са супер студени преди да ги нарежете.
  • Нарежете свинските уши на парчета, подходящи за нанизване на шишчета, които, ако са дървени, предварително накиснете във вода, преди употреба.
  • Нарязаните свински ушу се овкусяват с черен пипер, чесън на прах, чили, пушен червен пипер, естествено ферментирал соев сос Kikkoman и олио. Нарязаните свински уши се подреждат на шишчетата.
  • Печета на готовото барбекю. Малко преди да са готови, глазирайте с Kikkoman Терияки BBQ с мед.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *