Кюфтета са любима храна и не случайно присъстват във всяка национална кухня. Защото са лесни за приготвяне, защото са ефектни, защото можеш да ги пъхнеш в сандвич, защото са подходящи за парти и за обяд в офиса, тъй като няма да се изцапате, докато ги ядете. Е, достатъчно мотиви ви предложих, за да ги сготвите. Предлагам ви също и разнообразие от рецепти – от класическите – със смляно месо, до тези с риба и дори постни кюфтета. Ето моята селекция, а всичките ястия са приготвени с някои от соевите сосове на Кикоман. Не забравяйте и за соса без глутен – Тамари.
Зеленчукови кюфтета с праз и соев сос
Пълнени кюфтета с яйце и лучена гарнитура
Свински кюфтенца със сос и спагети
Приятен апетит! За силен и запомнящ се вкус – използвайте продуктите на Кикоман!