Великден – най-големият християнски празник идва след три дни. Измислихте ли менюто? А мислите ли за по-различни рецепти, отвъд традиционните български за този празник? Ето моите предложения за няколко ястия с японски вкус, в които участват соевите сосове Кикоман.
И нека не забравяме, че празникът не е само на масата, а и в душите ни, но вкусната трапеза е толкова важна, защото тя събира и сплотява приятелите. Пожелавам Ви хубави празници, споделени вкусни мигове не само на трапезата, но и да ангажирате съмишленици-помощници в кухнята!
Глазирано агнешко по японска рецепта
Печено агнешко с пикантен соев сос
Печени пролетни агнешки ребърца с аспержи
Агнешко в гювеч със соев сос и кус-кус
Пълнени кюфтета с яйце и лучена гарнитура
И за още празнично настроение:
5 съвета за боядисване на великденски яйца