fbpx

7 рецепти за Великден: агнешко, салата и яйца в японски стил

Великден – най-големият християнски празник идва след три дни. Измислихте ли менюто? А мислите ли за по-различни рецепти, отвъд традиционните български за този празник? Ето моите предложения за няколко ястия с японски вкус, в които участват соевите сосове Кикоман.

И нека не забравяме, че празникът не е само на масата, а и в душите ни, но вкусната трапеза е толкова важна, защото тя събира и сплотява приятелите. Пожелавам Ви хубави празници, споделени вкусни мигове не само на трапезата, но и да ангажирате съмишленици-помощници в кухнята!

 Глазирано агнешко по японска рецепта

Печено агнешко с пикантен соев сос

 Печени пролетни агнешки ребърца с аспержи

Агнешко в гювеч със соев сос и кус-кус

Азиатска нудъл салата

Варени яйца в соев сос

Пълнени кюфтета с яйце и лучена гарнитура

И за още празнично настроение:

5 съвета за боядисване на великденски яйца

Как празнуват Великден в Япония?

Великден в Япония и по света

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *