fbpx

Какво ни чака през Годината на дървената овца?

Честита нова 2015 година – на Дървената синя овца и зелената коза! Така ще се поздравят и в Япония всички хора, които живеят и затичат Китайския календар. Но, тя още не е настъпила – Китайската нова година ще дойде на 19 февруари 2015 г.

Според традицията дървената 2015 година ще донесе позитивни промени на всички зодиакални знаци.  Всеки, който желае да внесе в живота си някакви промени, дори кардинални, ще получи много интересни предложения и възможности. Годината обещава на хората да сменят работата си, да я облекчат или да увеличат доходите си. Новата година е нова страница в живота на тези, които са открити натури и са готови да се развиват.

Астролозите обясняват, че овцата е символ на интересното и позитивното. На нея приписват творческото начало, повишена чувствителност към хората и обстоятелствата, инициативност в ситуациите, които изискват позиция на справедливост. На преден план ще излязат всички въпроси, изискващи дълбок размисъл и внимателно анализиране. Истински подарък е несломимия оптимизъм на овцата. Тя ще предложи много отговори на много въпроси. Чакаме я с нетърпение 🙂

И споделям напълно изказването на японския актьор Кандзаки Накамура – „Нека направим всичко възможно, Новата година да бъде по-добра от предходната!”.

А дали ви се сбъднаха предсказанията през 2014? Нека си припомним какво се отнасяше за 2014: Годината на коня обича смелите и целеустремените.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *