fbpx

Стартира промоцията на Kikkoman и Barilla

Когато мечтата на един човек е да бъде художник, но се окаже, че е станал готвач, той надали би намерил по-добро поле за изява от кулинарията.

Погледнете, колко по-различно може да изглежда едно блюдо от малко паста и правилния сос. Дали е вкусно? Със сигурност, стига да поискате да го изядете.

Коя красавица ви харесва повече? Подправена със соев сос или с аромата на Barilla Pecorino?

Ако обичате паста, не се срамувайте да я приготвяте всеки ден. Промените ли соса, тя се превръща в напълно ново ястие, абсолютно различно от поднесеното вчера. Поиграете ли си с нея ще се учудите колко лесно може да направите изкуство, което да се превърне в наслада и за небцето и за очите. Единственото, от което се нуждаете е малко въображение, пакет паста и избрания от вас нюанс (разбирайте – паста сос).

1

Между другото – за избора сме се погрижили да ви улесним максимално. Точно в момента Kikkoman и Barilla обединяват сили в една интересна промоция, която – първо ще ви погъделичка да използвате и двете техники (и на соeвия, и на паста соса), защото ако закупите едновременно по един продукт от марките  можете да спечелите атрактивни награди, и второ (да опитате една от апетитните рецепти, които се получават при комбинацията от вкусове на паста Барила и соев сос Кикоман). А самите награди…  Има ли някой, който би се отказал от луксозен порцеланов сервиз за хранене  Има ли някой, който би се отказал от луксозен порцеланов сервиз за хранене.

Philips

Вижте повече тук . Опитните кулинари знаят, че сосовете обогатяват вкуса на всяко ястие и го превръщат в нещо напълно ново – само със смяната на един сос с друг. Ако не сте опитвали комбинацията между паста и соев сос – сега е моментът! Особено при такава красива двойка, особено при такова изкушаващо предложение…

image1

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *