Представителството на KIKКOMAN за България и „ВК Комерсиал Европродукт“ имат удоволствието да ви поканят на Майсторски клас с KIKКOMAN в България в ресторант ВМ Сити , гр. Варна.
Събитието ще се проведе на 26.04.2017 г (сряда) от 11.00 часа Адрес: гр. Варна, бул. „Сливница“ 2-6 (Фестивален и конгресен център).
Специален инструктор от Япония ще бъде Г-н Кийоши Хайамизу.
През първата част на събитието ще бъдат демонстрирани техники за приготвяне на суши:
– Основни съставки за суши
– Как се готви оризът
– Подходящи риби за суши
– Как да нарежем рибата за суши
– Маринована риба тон със соев сос
– Нарязване на съставките за суши
– Използване на суши сосове
– Приготвяне на 8 вида
– традиционно японско суши
Ще бъдат демонстрирани и техники със сосове Kikkoman, както и за какво може да бъде използван сос Kikkoman. Г-н Кийоши Хайамизу ще демонстрира как може да се приготвя гриловано месо, пържени калмари или пиле, ястия на Уок тиган.
Ще представим и дресингите от соев сос:
– Сусамов сос и сос Понзу
– Различни дип-сосове
– Сметанов сос със соев сос
Подгответе се за нови кулинарни експерименти. Японската кухня все по-бързоразгръща своя потенциал