fbpx

Директно от кухнята на Кийоши Хайамизу

Разбира се, че трябва да споделя с вас преживяването си днес. Е, не посетих някоя чудна страна и не попаднах на ноебитаем остров, но пък се докоснах до истинските майстори на соевия сос. И то до тези, които са първи в списъка ми в производстовото на соевите сосове – Kikkoman.
За какво говоря ли? Ами по снимките ще разберете 🙂

Кийоши Хайамизу, който е професионален консултант и е дошъл в България като виден представител на японските соеви сосове Kikkoman приготвя пилешко месо и зеленчуци по японски. Разбира се, основната съставка е соевия сос, а резултатът беше: вкус-неописуем не само за мен, но и за майсторите готвачи от България, които присъстваха на демонстрацията.

Тук вече ви представям най-обикновен шницел, но направен с необикновен дресинг 🙂 На демонстрацията днес имаше три нови продукта на Kikkoman, които имах възможността да опитам от първа ръка. За момента ги няма в търговските ни вериги, затова не мога да скрия радостта си, че ми ги показаха и дадоха възможност да опитам. Говоря за майонезата с марка Kikkoman, както и двата им дресинга: Onion & Jesame дресинги.

Тук ви представям уж най-обикновени запържени тиквички със заливка от соев сос и кайма. Тайната им? Очаквайте я много скоро.

А на следващата снимка са супите на Kikkoman, които макар и само на картинка, изглеждат доста вкусни. Е само тях не опитах, но довечера май това е моето меню.

Знам, че само с няколко снимки съм предизвикала интереса Ви и тъй като взех всичко директно от кухнята на главния готвач, ще Ви представя в най-скоро и оригиналните рецепти на различните ястия от днешния ден.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Kikkoman България @ 2022. Всички права запазени. Изработка от Kickstart Studio.