fbpx

Директно от кухнята на Кийоши Хайамизу

Разбира се, че трябва да споделя с вас преживяването си днес. Е, не посетих някоя чудна страна и не попаднах на ноебитаем остров, но пък се докоснах до истинските майстори на соевия сос. И то до тези, които са първи в списъка ми в производстовото на соевите сосове – Kikkoman.
За какво говоря ли? Ами по снимките ще разберете 🙂

Кийоши Хайамизу, който е професионален консултант и е дошъл в България като виден представител на японските соеви сосове Kikkoman приготвя пилешко месо и зеленчуци по японски. Разбира се, основната съставка е соевия сос, а резултатът беше: вкус-неописуем не само за мен, но и за майсторите готвачи от България, които присъстваха на демонстрацията.

Тук вече ви представям най-обикновен шницел, но направен с необикновен дресинг 🙂 На демонстрацията днес имаше три нови продукта на Kikkoman, които имах възможността да опитам от първа ръка. За момента ги няма в търговските ни вериги, затова не мога да скрия радостта си, че ми ги показаха и дадоха възможност да опитам. Говоря за майонезата с марка Kikkoman, както и двата им дресинга: Onion & Jesame дресинги.

Тук ви представям уж най-обикновени запържени тиквички със заливка от соев сос и кайма. Тайната им? Очаквайте я много скоро.

А на следващата снимка са супите на Kikkoman, които макар и само на картинка, изглеждат доста вкусни. Е само тях не опитах, но довечера май това е моето меню.

Знам, че само с няколко снимки съм предизвикала интереса Ви и тъй като взех всичко директно от кухнята на главния готвач, ще Ви представя в най-скоро и оригиналните рецепти на различните ястия от днешния ден.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *